Uw autolak op kleur

Spuitbus

Bij Autolakkenopkleur.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan spuitbussen. Spuitbussen met spuitlakken die een hoge dekkingsgraad bieden en snel drogen. Ideaal voor de relatief kleine herstelwerkzaamheden. Naast ééncomponentenlak, ook bekend als 1-K lak, vindt u ook tweecomponentenlak (2-K lak) in ons assortiment.

Bent u op zoek naar één specifieke kleur lak voor uw auto?

Autolakkenopkleur.nl maakt voor ieder automerk verf op maat, waarmee u kleine lakbeschadigingen kunt bijwerken.

Spuitbus autolak op kleur bestellen

Het bestellen van de juiste spuitbus autolak voor uw auto is heel eenvoudig:

1. Voer bovenaan de pagina in de kleurenzoekmachine het kleurnummer van uw auto in. Weet u niet wat de kleurcode van uw auto is? Maak dan gebruik van ons kleurcodefilter;

2. Selecteer het juiste kleurnummer en automerk en klik op zoeken;

3. Heeft u de juiste kleur gekozen? Geef nu het gewenste aantal spuitbussen in en plaats deze in uw winkelmandje;

4. Shop verder voor de bij producten zoals een ontvetter, primer, blanke lak. Deze zijn net zo belangrijk als de kleur;

5. U kunt nu uw bestelling plaatsen. Binnen twee werkdagen ontvangt u uw order op het gewenste adres.

Heeft u vragen over het bestellen van spuitbussen op kleur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Let op! Bij een spuitbus autolak op kleur dient u een spuitbus blanke lak te bestellen. Dit zorgt voor bescherming van de kleur en geeft de kleur glans.

 

 

 

 

 

Spuitbus op kleur

Spuitbussen met kant-en-klare autolakken zijn ideaal voor motor- en autoliefhebbers die relatief kleine herstelwerkzaamheden willen verrichten. Spuitbussen autolak van 250ml, maar ook 400ml behoren tot het assortiment van Autolakkenopkleur.nl.

Spuitbus met autolak

Bij spuitbussen met verf loopt in de spuitbus van het spuitstuk aan de bovenkant tot vlak boven de bodem een pijpje. Met behulp van drijfgas wordt onder druk de verf omhoog gestuwd. In het uitgebreide assortiment spuitbussen van Autolakkenopkleur.nl kunt u iedere RAL-kleur autolak vinden. Van standaard kleuren tot mengkleuren en blanke lak uit een spuitbus. Ideaal voor het bijwerken van een lakbeschadiging bij auto’s. Niet alleen biedt Autolakkenopkleur.nl ééncomponentenlak, ook wel 1K-lak genoemd, ook tweecomponentenlak (2K-lak) behoort tot het uitgebreide assortiment spuitbussen met autolak.

Hoogwaardige spuitlak auto

Wanneer u uw auto gaat bijwerken met verf uit een spuitbus, zijn er drie tot vijf dunne lagen benodigd. Er moet per laag zo veel worden gespoten dat de verf net kan vloeien. De autolakken in spuitbussen bieden 100% kleurechtheid en garanderen een hoge dekkingsgraad. Bovendien kent de spuitlak voor auto’s een snelle droogtijd en jarenlange bescherming van uw auto. Want wist u dat u met deze autospuitlak van Autolakkenopkleur.nl dezelfde verfkwaliteit spuit als in de spuitcabine?

Autolak spuitbus online bestellen

Spuitbussen met verf voor auto’s bestelt u online in de webshop van Autolakkenopkleur.nl. Ook toebehoren als verfspuitmaskers en spuitbussenhouders vindt u in het assortiment. Heeft u vragen over de toepassing van de spuitbussen met autolak op uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Spuitbus op kleur

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.
Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.