Uw autolak op kleur
Paint

Verdunners

Zoekt u verdunners voor het verdunnen van autolak? Bij Autolakkenopkleur.nl vindt u verdunners en thinners voor autolak en grondverf (1K en 2K). Het assortiment verdunners en thinners bestaat uit Profix-producten. Profix is een professioneel merk autolakproducten dat bekend staat om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Autolak verdunnen

Het verdunnen van autolak zorgt ervoor dat de lak makkelijker aan te brengen is. Door verdunners vloeit autolak mooier uit. Dit levert een glad en strak gelakte auto op. Naast het verdunnen van autolak, gebruikt u verdunners ook om de te lakken carrosseriedelen te ontvetten. Wanneer u auto’s gaat spuiten met lak is het aan te raden om de autolak te verdunnen. Dan is de lak makkelijk met een spuitbus aan te brengen. Ter illustratie: blanke lak van Profix verdunt u bij voorkeur met 10% verdunners. Bij spuitbare lak voegt u iets meer verdunner toe. Zorg ervoor dat u altijd beschermende kleding, een mondkapje en handschoenen draagt wanneer u aan de slag gaat met thinner of verdunners. Het inademen van de dampen die vrijkomen door thinner kan gevaarlijk zijn.

Thinner

Thinner gebruikt u om autoverf op oliebasis te verdunnen. Thinner is een organisch oplosmiddel dat u ook gebruikt om het te spuiten deel van uw auto te reinigen en ontvetten. Profix-thinner is geschikt voor het verdunnen van tweecomponentenproucten, zoals 2K-lak. Autolakkenopkleur.nl biedt ook uitspuitverdunner met lakverdunner. Deze thinner laat oude en nieuwe lak mooi in elkaar overlopen waardoor er een naadloze en onzichtbare overgang ontstaat. Ideaal voor herstelwerkzaamheden van autolak.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.
Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.