Uw autolak op kleur
Paint

Blanke autolakken

Zoekt u blanke lak voor het spuiten van uw auto? De blanke lakken die Autolakkenopkleur.nl verkoopt, zijn geschikt voor gebruik door particulieren en professionals, zoals autoschadeherstelbedrijven en autospuiterijen. De blanke autolakken, ook wel clear coats genoemd, zijn verkrijgbaar in blik of spuitbus.

Transparante autolak

Autolakkenopkleur.nl biedt blanke lak van het merk Profix, een betaalbare autolak voor de semiprofessionele autospuiter. Deze blanke lak droogt snel aan de lucht, geeft geen kleurafwijking en hecht goed. De blanke autolak is er in verschillende uitvoeringen: een aantal hoogglans blanke lakken en een matte blanke lak. De transparante autolak vergeelt niet en zorgt voor een lichtechte kleur van iedere autolak.

Blanke lak voor autoschadeherstel

Voordat u blanke lak gebruikt om autoschade te herstellen, neemt u enkele voorzorgsmaatregelen:

  • Voor het mooiste resultaat is het aan te raden om de auto goed te schuren, reinigen en gronden met grondverf speciaal voor auto’s. Plak delen van de auto die je niet gelakt wilt hebben af.
  • Spuit de auto in een schone omgeving. Het zou zonde zijn als er stofdeeltjes in de blanke lak terechtkomen. Maak bijvoorbeeld de vloer nat, zodat stof niet kan opwaaien. Voor het beste resultaat maakt u gebruik van een spuitcabine.
  • Na het lakken met grondlak ontvet u de auto met een ontvetter.
  • Zet voor uw eigen gezondheid een masker op voordat u gaat spuiten.
  • Spray de juiste autolakkleur gelijkmatig in lijnen met een afstand van ongeveer 15 tot 18 centimeter op uw auto.
  • Spuit de blanke autolak erover, minimaal twee lagen. Zo zorgt de blanke lak voor een duurzame bescherming van alle autolakken.

Gebruik blanke autolak

Blanke autolak gebruikt u over iedere basislak. Blanke autolak zorgt ervoor dat uw auto, na het spuiten van de basislak, wordt afgesloten en beschermd tegen weersinvloeden. Ook krijgt de lak de gewenste hoogglans of matte glans wanneer u matte blanke lak gebruikt. Bovendien biedt blanke lak hoge weerstand tegen chemicaliën waardoor de autolak minder snel slijt. Na uitharden is blanke lak eenvoudig te polijsten en na te schuren. Andere voordelen van blanke autolak zijn:

  • benzinebestendig
  • weerbestendig
  • zuurbestendig
  • geschikt voor verwerking op hogere temperaturen

Blanke autolak online bestellen

Blanke autolak bestelt u online in de webshop van Autolakkenopkleur.nl. Heeft u vragen over de toepassing van blanke lak op uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op het gebied van autolakkleuren en de bescherming ervan met blanke lak.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.
Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.