Uw autolak op kleur

Autolakken

Als het om autolakken gaat, bieden wij u voor elk automerk een geschikte kleur. Autolakkenopkleur.nl maakt autolak op kleur, via een recept of aan de hand van een kleurstaal. Niet alleen biedt Autolakkenopkleur.nl ééncomponentenlak, beter bekend als 1K-lak, ook tweecomponentenlak (2K-lak) behoort tot het uitgebreide assortiment autolakken.

Kleur autolakken

Wanneer u de autolak van uw auto wilt herstellen, is het belangrijk dat u de juiste kleur aanbrengt. Is het een bestaande lak die u wilt repareren, dan dient u de kleurcode van de auto te gebruiken. Op verschillende plekken in de auto kunt u dit nummer van uw autolak vinden. Echter, de plek verschilt per automerk. Meestal kunt u de kleurcode in het portier vinden of nabij het reservewiel. Ook kunt u met behulp van de kleurcodezoekmachine van Autolakkenopkleur.nl de juiste kleurcode vinden.

De juiste kleur autolak

Wilt u kleine lakherstelwerkzaamheden verrichten? Gebruik dan een lakstift of een spuitbus met autolak. Voor grotere oppervlakken kunt u ook autolakken vinden in de webshop. De meeste laksystemen betreffen tweecomponentenlakken. Synthetische lakken (op terpentinebasis) zijn minder geschikt doordat deze een lange droogtijd hebben. Lakken op waterbasis zijn lastiger te verwerken. Autolakkenopkleur.nl verschaft u graag informatie over de juiste mengverhouding van de verharder en de verdunner.

Autolakken van Profix

Met autolakmerk Profix kunt u de lak van uw auto herstellen, waardoor deze zo goed als nieuw lijkt. Van blanke lak tot speciaal op uw wensen aangepaste lak, Profix biedt vrijwel alle soorten autolakken. Daarnaast behoren onder andere ontvetters, verdunners, washprimers, epoxy-primers en plamuren tot het Profix-assortiment. Met de toebehoren afplaktape, afplakpapier, afplakfolie, schuurpapier en beschermingsmiddelen zorgt u voor het mooiste autolakeindresultaat. Heeft u vragen over het aanbod autolakken? Neem dan contact op.

autolakken

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.
Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.