Uw autolak op kleur

Welke verharder of verdunner heb ik nodig?

Wilt u lak op kleur bestellen? Wanneer u verspuitbare lak bestelt, adviseren wij u de juiste verharder en verdunner te gebruiken. Daarmee kunt u direct aan de slag gaan. Hieronder tonen wij de juiste verharders en verdunners is bij uw gekozen lak op kleur.

Ik heb gekozen voor: Profix CP88 2K Acryl lak
Profix CP88 2K Acryl lak is geschikt voor het lakken van diverse oppervlakken zoals staal, aluminium en polymeer. De tweecomponententechnologie maakt het mogelijk om een glanzend evenals een mat oppervlak te creëren. Voor een mat effect dient u daarbij tevens Profix Matting Agent CP440 toe te voegen. De acryllak heeft een korte droogtijd en is Uv-bestendig. Denkt u eraan dat u eerst een grondverf gebruikt (wel of niet nat in nat).

Kies bij dit type lak voor één van de volgende verharders, afhankelijk van de omgevingstemperatuur waarin u het product verwerkt:

CP282 Profix MS Verharder 2:1 kort
Omgevingstemperatuur: 10-20 ºC

CP285 Profix MS Verharder 2:1 standaard
Omgevingstemperatuur: 15-25 ºC

CP286 Profix MS Verharder 2:1 traag
Omgevingstemperatuur: 25-35 ºC

Gebruik tevens een verdunner. Kies hierbij voor éen van de volgende varianten:

CP040 Profix Thinner 2K normaal
Omgevingstemperatuur: 15-25 ºC

CP070 Profix 2k Thinner slow
Omgevingstemperatuur: 25-35 ºC

Ik heb gekozen voor: Profix CP99 1K RM Basecoat
Profix CP99 GreenLine is uiterst geschikt voor het bereiken van hoogwaardig metallic- of parelmoereffect of creëren van effen kleuren. De lak heeft een goede dekkracht, is duurzaam en realiseert een semi- matte glans. U bespaart tijd en geld dankzij de verbeterde spuitkwaliteit en perfecte dekking van deze professionele lak.

Kies bij dit type lak voor één van de volgende verdunners:

CP048 Profix Thinner base normaal
Omgevingstemperatuur: 15-25 ºC

CP078 Profix Thinner base slow
Omgevingstemperatuur: 25-35 ºC

Let op: deze lak dient nog afgelakt te worden met een blanke lak.

Ik heb gekozen voor: Profix AQUA 2G Base

Profix Aqua 2G is een laksysteem op waterbasis, gecreëerd met technologieën van de hoogste kwaliteit in Europa. Dit maakt het mogelijk om een superieure kleurenmatch te behalen. Door het beperkte gebruik van organische verdunners (zelfs tot 90%) komen bij dit systeem aanzienlijk minder schadelijke dampen vrij.
Kies bij dit type lak voor de volgende verdunner:

CP010 Profix Thinner 1K  
Omgevingstemperatuur: 15-25 ºC

Let op: deze lak dient nog afgelakt te worden met een blanke lak.

Heeft u toch nog vragen over de keuze voor de juiste verharder of verdunner? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

cp040 verdunner

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag.
Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.